Öğrenci Görüşleri

Merhaba ben Zeynep Ünal. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü 3. sınıf temsilcisiyim. Lise yıllarımdan beri diyetisyen olma hayalim sebebiyle tercihimi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden yana kullandım ve eğitim-öğretim hayatımın ilk gününde ne kadar doğru bir karar verdiğimi fark ettim. Gerek bölümün akademik kadrosu gerek alt yapı imkanlarıyla kariyerimde emin adımlarla ilerlemekteyim. Sizi de bu ailenin üyesi olmaya davet ediyorum.

Merhaba. Ben Gözde Güç, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü 2. sınıf temsilcisiyim. İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünü seçme sebebim alanında başarılı öğretim elemanlarından oluşan zengin ve tecrübeli akademik kadrosuyla alacağım eğitim imkanıydı. Üniversitemizin rektör, dekan, öğretim elemanları her zaman öğrencileri ile iç içe ve samimi bir şekilde ilgilenmektedir. Üniversitemin bana kattığı en güzel şey staj imkanları ve kazandığım deneyimlerdir. Mesleğimize başlamadan önce her alanda staj yapmamızın iyi yanlarından birisi de gelecekte olmak istediğimiz mesleğin alanında deneyim sahibi olmak ve vereceğimiz karardan emin olmak için çok değerli bir adım olmaktadır.