Öğrenci Görüşleri

Şule Vural: ‘Esenyurt Üniversitesi, çok güzel fırsatlar elde etmemi sağladı.Erasmus öğrenci değişim programından yararlanmak bunlardan biri.Eğitimime yaptığı katkı ve  farklı kültürleri tanıma şansına erişmek unutulmaz bir deneyimdi.Esenyurt üniversitesinin çok donanımlı,öğrencisiyle ilgili,her zaman sorunlarımıza yardımcı olan eğitimci kadrosu da biz öğrencilerin iyi birer meslek personeli olmasında en büyük yardımcı.Ayrıca çok çeşitli öğrenci kulüpleri,farklı etkinlikler,seminerler,sosyal faaliyetler üniversitenin kendinize yer edinebileceğiniz diğer ayrıcalıklarından.Kısacası Esenyurt Üniversitesi size,eğitiminize çok değerli katkılar sunan,sosyal yönüyle yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz bir üniversite.’

Gamze Ersin: Nitelikli akademik kadroya sahip olması, çok sayıda öğrenci kulüplerinin bulunması ve faaliyetlerinin üniversite tarafından desteklenmesi güçlü bir uzaktan eğitim altyapısının bulunması, çok sayıda uluslararası üniversite ile ikili anlaşmalarının olması, aynı zamanda Erasmus öğrenci değişim programıyla farklı ülkelerde eğitim görebilme imkanı, sürekli eğitim merkezinde verilen eğitimlere katılarak  gelişimimize devam edebiliyor olabilmemiz İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ni tercih etmemde en büyük etkenler oldu.

Melike Şentürk: Yeni kütüphanemizin geniş ve kapsamlı olması, akademik personellerimize her daim ulaşabiliyor ve iletişim kurulabiliyor olmamız, okulumuzun çok sayıda uluslararası üniversite ile ikili anlaşmalarının mevcut olması, Erasmus öğrenci değişim programı ile çok sayıda öğrenci yurtdışında eğitim görebiliyor olmamız, aynı zamanda farklı ülkelerden çok sayıda arkadaş edinebilme imkanı tanınıyor olması, öğrenci memnuniyetine önem veriliyor ve bu konuda sık sık görüşlerin alınıyor olması gibi nedenlerle iyi ki İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ni seçmişim diyorum.